7 tips voor het implementeren van de AVG

Tik Tak Tik.. de klok tikt door, nog 11 dagen en dan doet de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn intrede. Dit heeft een grote impact op veel organisaties, met name gemeenten. Want hoe zorg je ervoor dat je AVG-proof bent op 25 mei? Een vraag waar veel gemeenten mee worstelen. Simpelweg omdat ze door de bomen het bos niet meer zien en niet weten waar ze moeten beginnen als het gaat om de implementatie. In deze blog geven we je 7 tips om de AVG te implementeren. Deze tips kan je ook goed gebruiken om jouw gemeente klaar te stomen.

Deze blog vind je op onze website www.privacy-gemeenten.nl. Klik hier om er direct naartoe te gaan.

Waarom bewustwordingscampagnes mislukken
Een referentiekader en SIVA; wát is het eigenlijk?

Copyright © 2014-2018 IB&P B.V. - Informatiebeveiliging Gemeenten is een handelsnaam van IB&P B.V.