Veelgestelde vragen ENSIA

VNG Realisatie heeft de veelgestelde vragen met betrekking tot ENSIA opgesomd op haar website. O.a. antwoord op vragen over het maken van een koppeling tussen de ENSIA-tool en softwareproducten en de vraag wat de rol van coördinator precies in houdt. Handig!

Is het mogelijk om een koppeling te maken tussen de ENSIA-tool en bestaande softwareproducten?
Momenteel is geen koppeling mogelijk tussen de ENSIA-tool en bestaande softwareproducten. Het is wel mogelijk om vanuit de ENSIA-tool een export te maken van de vragen naar een ISMS. Een import vanuit een ISMS naar de ENSIA-tool is echter vooralsnog niet mogelijk.

Verder lezen bij de bron

Programma Sociaal Domein
AVG - disproportioneel?

Copyright © 2014-2019 IB&P B.V. - Informatiebeveiliging Gemeenten is een handelsnaam van IB&P B.V. 
Onze algemene voorwaarden & privacyverklaring.Ook handig: de sitemap