iBestuur Congres 2019: In the Dutch Mountains

Deze zomer samen de digitale top beklimmen voor realisatie van de iOverheid? Het kan 3 juli op het iBestuur Congres bij Topsportcentrum Papendal! Het thema is bergbeklimmen: In the Dutch Mountains.

In the Dutch Mountains. 3 juli, Topsportcentrum Papendal

De zeven eerdere edities van het iBestuur Congres vormen een bijna mythische herinnering in het collectieve geheugen van alle bestuurders en beslissers betrokken bij de i-overheid. Er wordt nog steeds over gepraat, naar verwezen en naar gevraagd. Goed nieuws: het iBestuur Congres is terug! Nog even overweldigend, inventief en essentieel, maar wel helemaal anders.

• Benieuwd naar het programma? Bekijk de lijst met nieuw toegevoegde sessies!
  • Wilt u zeker zijn dat er nog plaats is? U kunt u nu direct aanmelden!

Het thema van het congres is bergbeklimmen: In the Dutch Mountains. Bergbeklimmen heeft veel gemeen met de realisatie van de iOverheid: op naar de digitale top met Nederland Digitaal, NL DIGIbeter, de Nederlandse Cybersecurity Agenda, Samen Organiseren, de Common Ground en de Europese Digitale Agenda. Op het iBC 2019 komen alle plannen, strategieën en vergezichten samen en onderzoeken we waar we heen gaan en hoe alles in elkaar past. De kunst is sámen de top te bereiken. Daarvoor is een gezamenlijke voorbereiding key.

Net zoals bij iedere berg die beklommen wordt, gaat het In the Dutch Mountains over samenwerken, afhankelijkheden en vertrouwen. En soms ook over risico’s durven nemen. We brengen daarom gezamenlijke houvasten aan: hóe gaan we er mee aan de slag; wat zijn de mogelijke routes naar de top, waar slaan we gemeenschappelijke basiskampen op en hoe zekeren we de lijnen?

Website Aanpak IBP voor scholen vernieuwd
Waarderingspeiling Gemeentelijke inkoopvoorwaarden IT