Bij IB&P vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gevoel hebben de juiste keuze gemaakt te hebben door ons in te huren. Wij vinden het fijn om binnen de organisatie aan de slag te gaan, maar zien onszelf pas echt als succesvol wanneer wij na een periode ook weer kunnen vertrekken waarna de organisatie zelf in staat is verder te gaan met wat we gezamenlijk hebben opgebouwd.

Kenmerkend voor IB&P BV is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf.

We helpen gemeenten in alle fasen van informatiebeveiliging van de gemeente; van advies en ondersteuning bij het opstellen van het beleid, het uitvoeren van analyses tot opstellen van informatiebeveiligingsplannen en de inbedding van informatiebeveiliging in de organisatie. Dit alles conform de Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten (BIG) en/of de beveiligingsstandaard ISO 27000.

Copyright © 2014-2018 IB&P B.V. - Informatiebeveiliging Gemeenten is een handelsnaam van IB&P B.V.